Samenwerken met Maaike Hartgers Interieuradvies

Heb je een dienst of product wat goed bij Maaike Hartgers Interieuradvies past en ben je geïnteresseerd in een samenwerking?

Samenwerken kan op verschillende manieren

  • Advertorial; ik schrijf een blog over jouw product/dienst en deel deze op mijn site/sociale media met mijn lezers en volgers.
  • Review; heb jij iets nieuws, moois, iets duurzaams en wil je dat ik het uittest? Dat kan, ik geef graag mijn oprechte mening in een uitgebreide review die ik deel op mijn site.
  • Content schrijven; vanuit mijn expertise schrijf ik graag content over (duurzaam) wonen en interieur voor op jouw website/webshop.
  • Samenwerken voor een optimaal interieuradvies; ben jij schilder, architect, timmerman etc. en denk jij dat wij elkaar kunnen versterken? Ik hoor het graag!

Een combinatie van bovenstaande mogelijkheden is uiteraard ook mogelijk en misschien heb jij zelf wel andere leuke ideeën voor een mooie samenwerking. Denk jij een interessant samenwerkingspartner te zijn? Neem dan contact met mij op of vul onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Samenwerken Maaike Hartgers Interieuradvies, blogger en stylist

Partners

 
logo leefhuus webshop voor houten woonaccessoires en meubels op maat
logo houthuus meubelmakerij in ugchelen voor meubels en tuinmeubelen op maat
meubelstralers

Wil jij meer informatie over samenwerken met Maaike Hartgers Interieuradvies?

Maaike Hartgers Interieuradvies gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Hoe ik dit doe lees je in mijn privacy verklaring.