Interieur Workshop

Ben jij zelf graag creatief bezig? Misschien is een interieur workshop dan wat voor jou!

Wat is een Interieur Workshop?

Een interieur workshop is een leuke creatieve workshop waar je iets maakt voor je interieur. Dit kan een workshop moodboard maken zijn of een workshop waarin je iets moois maakt voor in je huis. Iedere workshop begint met een klein stukje theorie. Hoe maak je bijvoorbeeld een moodboard? Of hoe werkt de boormachine of de schuurmachine? Ik leg je alles wat je moet weten om iets moois te maken uit. Vervolgens heb je de tijd om zelf aan de slag te gaan en ik help waar nodig. Werken maakt hongerig en dorstig, dus er staat natuurlijk een hapje en drankje klaar. Aan het einde van de workshop heb jij iets moois om mee naar huis te nemen.

Interieur workshop

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn. Regelmatig organiseer ik een workshop waarbij je kunt aansluiten (zie hieronder). Wil je een privé workshop, bijvoorbeeld voor een familiedag of een bedrijfsuitje? Ook dit is mogelijk. Neem in dit geval contact met mij op voor meer informatie.

Waar?

De workshops worden georganiseerd op twee locaties:

In het Houthuus. Dit is een meubelmakerij in Ugchelen (naast Apeldoorn). Een mooie locatie waar al het gereedschap en hout aanwezig is om met een mooi eindresultaat naar huis te gaan.

Bij LAB02, een mooie concept store in het centrum van Apeldoorn.

Wil je een workshop op locatie? Ook dit is bij verschillende workshops mogelijk. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Onlangs heb ik meegedaan aan de workshop plantenbak maken. Super leuk en gezellig om te doen. We werden goed begeleid, want ik had bijvoorbeeld nog nooit een boormachine vast gehad. Het eindresultaat was een prachtige plantenbak die ik zelf had gemaakt. Echt een aanrader deze workshop. Bedankt Maaike voor de leuke en leerzame avond.

Esther

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Klik hieronder gelijk op een workshop voor meer informatie of neem contact met mij op als je nog vragen hebt of meer wilt weten. Tot snel!