Workshop Moodboard Maken

Ben jij toe aan een nieuw interieur, ga je verhuizen of komt er misschien wel een babykamer die je gaat inrichten? Dan is deze workshop misschien wel wat voor jou.

Moodboard maken

Workshop moodboard maken

Een moodboard is een visueel plan voor een interieur. Als ik start met een nieuwe opdracht, dan is dit het eerste wat ik doe. Door het verzamelen van mooie plaatjes, kleuren en materialen maak je een basisplan voor het interieur die je daarna elke keer weer kunt raadplegen als je gaat beginnen met het inrichten.

Wat gaan we doen?

We beginnen de workshop met een stukje theorie. Wat is een moodboard? Hoe maak je een goed moodboard en waar moet je op letten? Ik leg alles uit en daarna ga je zelf aan de slag. Er zullen onder andere woonmagazines, kleurstalen en stoffen klaar liggen. Heb je zelf thuis een woonmagazine of een kleurstaal liggen dat je mooi vindt? Neem het gerust mee en we gebruiken het in je moodboard. Tijdens het knippen en verzamelen ben ik er om je te helpen en advies te geven. Als je helemaal tevreden bent plak je alles op je moodboard die je vervolgens mee naar huis mag nemen.

Na deze workshop

 • heb je een gezellige avond gehad
 • heb jij een mooi afgestemd moodboard om mee te nemen naar huis
 • weet je hoe je een moodboard maakt

WAT KOST HET

Voor deze workshop betaal je €29,50,-. Dit is inclusief:

 • een stukje theorie over hoe je een goed moodboard maakt en waar je op moet letten
 • alle materialen
 • alle benodigdheden zoals scharen en lijm
 • een hapje en een drankje
 • een pdf document die je achteraf krijgt toegestuurd per mail waarin alle informatie over het maken van een moodboard nog een keer in terug te lezen is

ENTHOUSIAST?

Wil jij deze workshop volgen? Deze workshop wordt regelmatig georganiseerd en dan kun je je aanmelden om mee te doen (blijf op de hoogte via Facebook of Instagram). Daarnaast is het mogelijk om deze workshop te boeken voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Neem gerust contact met mij op via onderstaand contact formulier voor meer informatie.

NOG WAT LAATSTE PRAKTISCHE ZAKEN

 • Voor de workshop zijn maximaal 14 plekken beschikbaar
 • Deze workshop kan op locatie gegeven worden (bijvoorbeeld thuis of bij een bedrijf. Eventuele reiskosten zullen apart in rekening gebracht worden). En anders vindt de workshop plaats in de meubelmakerij van het Houthuus aan de Hoenderloseweg 133 in Ugchelen (naast Apeldoorn). Deze locatie is goed en snel te bereiken vanaf de snelweg (A1 en A50) en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
 • De workshop duurt ongeveer 1,5 uur

Ik wil graag meer informatie over de workshop ‘moodboard maken’

* Maaike Hartgers Interieuradvies gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Hoe ik dit doe lees je in mijn privacy verklaring.

Workshop moodboard maken