Workshop Moodboard Maken

Ben jij toe aan een nieuw interieur, ga je verhuizen of komt er misschien wel een babykamer die je gaat inrichten? Dan is deze workshop misschien wel wat voor jou.

Moodboard maken

Workshop moodboard maken

Een moodboard is een visueel plan voor een interieur. Als ik start met een nieuwe opdracht, dan is dit het eerste wat ik doe. Door het verzamelen van mooie plaatjes, kleuren en materialen maak je een basisplan voor het interieur die je daarna elke keer weer kunt raadplegen als je gaat beginnen met het inrichten.

Wat gaan we doen?

We beginnen de workshop met een stukje theorie. Wat is een moodboard? Hoe maak je een goed moodboard en waar moet je op letten? Ik leg alles uit en daarna ga je zelf aan de slag. Er zullen onder andere woonmagazines, kleurstalen en stoffen klaar liggen. Heb je zelf thuis een woonmagazine of een kleurstaal liggen dat je mooi vindt? Neem het gerust mee en we gebruiken het in je moodboard. Tijdens het knippen en verzamelen ben ik er om je te helpen en advies te geven. Als je helemaal tevreden bent plak je alles op je moodboard die je vervolgens mee naar huis mag nemen.

Na deze workshop

  • heb je een gezellige avond gehad
  • heb jij een mooi afgestemd moodboard om mee te nemen naar huis
  • weet je hoe je een moodboard maakt

WANNEER?

Deze workshop wordt donderdag avond 22 november gegeven bij LAB02 aan de Paslaan 3 in  Apeldoorn. Parkeren kan betaald in de het centrum langs de kant van de weg of in de parkeergarage aan het marktplein. De workshop begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

WAT KOST HET

Voor deze workshop betaal je €29,50,-. Dit is inclusief:

  • een stukje theorie over hoe je een goed moodboard maakt en waar je op moet letten
  • alle materialen
  • alle benodigdheden zoals scharen en lijm
  • een hapje en een drankje
  • een pdf document die je achteraf krijgt toegestuurd per mail waarin alle informatie over het maken van een moodboard nog een keer in terug te lezen is

Je kunt de workshop in de winkel betalen contant of met pin.

ENTHOUSIAST?

Meld je dan hieronder gelijk aan. Heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag.

NOG WAT LAATSTE PRAKTISCHE ZAKEN

  • Voor de workshop zijn maximaal 10 plekken. Meld je dus snel aan.
  • Kun jij er zelf onverhoopt toch niet bijzijn? Dan kan je je tot 48 uur van te voren kosteloos afmelden. Meld je je korter van te voren af, dan worden 50% van de workshop kosten in rekening gebracht. Als je je aanmeld voor deze workshop, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Ik meld mij graag aan voor de workshop ‘moodboard maken’

* Maaike Hartgers Interieuradvies gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Hoe ik dit doe lees je in mijn privacy verklaring.

Workshop moodboard maken