Workshop plantenbox maken

Je ziet ze steeds meer voorbij komen, een plantenbox voor in huis. Leuk voor in de woonkamer of in de hal. Je kunt er planten inzetten, maar ook voor andere accessoires kun je het gebruiken. Een mooie toevoeging voor in het interieur.

plantenbox

Workshop plantenbox maken

Je kunt natuurlijk heel makkelijk online een plantenbak bestellen, maar hoe leuk is het om er zelf één te maken? In deze workshop gaan we dat doen!

Wat gaan we doen?

We gaan tijdens deze workshop zelf aan de slag met hout. Je kunt kiezen uit steigerhout of vurenhout. Steigerhout is hout dat in de bouw op de steigers gebruikt is. Het heeft hierdoor een mooie grijze verweerde look gekregen. Vurenhout is blank hout dat goed overschilderbaar is. Wil jij je plantenbox een mooi kleurtje gaan geven, dan kun je voor dit hout kiezen. Al het hout dat ik gebruik tijdens mijn workshops heeft een FSC keurmerk.

Het hout is al op maat gezaagd. Je gaat het zelf schuren met een schuurmachine en vervolgens ga je alles in elkaar zetten. Dat betekent meten, gaten voorboren, in elkaar schroeven etc. Hoe dit precies allemaal moet, dat leg ik je natuurlijk allemaal uit.

Na deze workshop

  • heb je een gezellige avond gehad
  • heb jij een hele mooie plantenbox voor thuis
  • weet je hoe een schuurmachine en boormachine werkt

Wanneer?

Deze workshop wordt donderdag avond 13 december gegeven in het Houthuus aan de Hoenderloseweg 133 in Ugchelen (naast Apeldoorn). Deze locatie is goed en snel te bereiken vanaf de snelweg (A1 en A50) en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De workshop begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2 uur.

Wat kost het

Voor deze workshop betaal je €75,-. Dit is inclusief:

  • uitleg hoe alles werkt en begeleiding tijdens de activiteit
  • alle materialen (steigerhout of vurenhout)
  • het gebruik van alle benodigdheden zoals gereedschap en schuurpapier
  • een hapje en een drankje

Je kunt de workshop in de meubelmakerij betalen contant of met pin.

Enthousiast?

Meld je dan hieronder gelijk aan. Heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag.

Nog wat laatste praktische zaken

  • Voor de workshop zijn er maximaal 8 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.
  • Kun jij er zelf onverhoopt toch niet bijzijn? Dan kan je je tot 48 uur van te voren kosteloos afmelden. Meld je je korter van te voren af, dan worden 50% van de workshop kosten in rekening gebracht. Als je je aanmeld voor deze workshop, ga je akkoord met deze voorwaarden.
  • Trek niet je mooiste kleren aan. Je gaat stoffig en vies worden. Dat is een stuk leuker in je oude kloffie.

Onlangs de workshop plantenbak maken gedaan. Super leuk en gezellig om te doen. We werden goed begeleid, want ik had bv. nog nooit een boormachine vast gehad. Het eindresultaat was een prachtige plantenbak die ik zelf had gemaakt. Echt een aanrader deze workshop. Bedankt Maaike voor de leuke en leerzame avond.

Esther

Ik meld mij graag aan voor de workshop ‘plantenbox maken’

* Maaike Hartgers Interieuradvies gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Hoe ik dit doe lees je in mijn privacy verklaring.

plantenbak steigerhout