Interieuradvies

Je huis moet een plek zijn waar je jezelf kunt zijn, waar je kan ontspannen en je je volledig op je gemak voelt. Een interieur speelt een belangrijke rol bij dit gevoel en moet dus passen bij wie je bent. Als dit niet het geval is, kan ik je helpen met interieuradvies. Van handvatten geven waarmee je vervolgens zelf aan de slag kan, tot een volledig interieuradvies waarbij ik eventueel ook (deels) zorg voor de uitvoering, alles is mogelijk afhankelijk van de vraag die je hebt.

Welke interieur vragen kun je hebben?

  • Mijn partner en ik gaan samen wonen, maar we komen er niet uit omdat onze smaken zo verschillen. Hoe kunnen we ons huis toch naar smaak van beiden inrichten?
  • We weten niet zo goed welke indeling nu het beste is voor ons huis, kun je ons helpen?
  • Welke kleuren passen het beste op mijn muren?
  • Overdag is mijn huis mooi, maar ’s avonds als het donker is, klopt het niet meer. Kan je helpen bij een verlichtingsplan?
  • Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht. Omdat het nog gebouwd gaat worden, is het lastig om een keus te maken welke meubels nou goed passen en welke indeling het mooiste zou zijn. Kan jij helpen?
  • We gaan verhuizen van een kleinere woning naar een grotere woning en onze kleine meubels passen niet meer. Welke meubels kan ik het beste gaan aanschaffen?
  • We willen ons huis verkopen, maar hoe maken we ons huis zo aantrekkelijk mogelijk voor de verkoop?

Of misschien heb jij wel een andere interieurvraag. Ik help je graag! Samen kijken we wat je/jullie wensen zijn, wat er bij je past en uiteraard wat er past bij je budget. Ik bied een startpakket dat eventueel uitgebreid kan worden. Wil je online interieuradvies? Ook dat is mogelijk.

TIP

Heb jij een nieuwbouwwoning gekocht? Het advies is vaak te betalen vanuit het bouwdepot (overleg met je hypotheekverstrekker)

Bijzondere woning, bijzonder interieuradvies

Woon jij in een monumentaal pand, een villa, penthouse of een andere bijzondere woning? Dan is er vaak ook een bijzonder plan nodig. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om kennis met je te maken en te kijken of wij allebei een samenwerking zien zitten. Zijn we allebei enthousiast? Dan maak ik een offerte op maat. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Verkoopstyling

Als je je huis gaat verkopen, wil je je huis zo goed mogelijk presenteren. Ik kan je hier bij helpen. Zo kan ik langs komen en samen met jou je huis bekijken. Ik geef vervolgens concrete tips waarmee je zelf aan de slag kan. Maar ook bij de uitvoering kan ik helpen.

Is de woning leeg? Dan kan ik je helpen bij het vinden van een tijdelijke inrichting of bij het maken van digitale 3D beelden om kopers een indruk te geven van de mogelijkheden van een huis. Meer informatie over verkoopstyling vind je hier.