Ontwerppakket

Heb jij een complexere interieur vraag? Dan is wellicht het ontwerppakket iets voor jou. Denk hierbij aan vragen zoals:

 • Hoe kunnen we ons huis het beste inrichten? Welke kleuren op de muur, welke meubels etc. Kun jij een totaalontwerp voor ons maken?
 • Welke meubels passen het beste in mijn nieuwbouwwoning?
 • Mijn partner en ik gaan samen wonen, maar we komen er niet uit omdat onze smaken zo verschillen. Hoe kunnen we ons huis toch naar smaak van beiden inrichten?
 • Overdag is mijn huis mooi, maar ’s avonds als het donker is, klopt het niet meer. Kan je helpen bij een verlichtingsplan?

En zo zijn er nog veel meer woonvragen.

Meubelplan nieuwbouwwoning Zwolle interieuradvies interieurontwerp ontwerppakket

Wat krijg ik bij een ontwerppakket?

Ook bij het ontwerppakket kom ik eerst bij je thuis en bespreken we het probleem en wat je wensen zijn. Vervolgens ga ik aan de slag met een interieurontwerp aangevuld met (3D) ontwerpen. Denk aan het meubelplan, kleur- en materiaalplan, verlichtingsplan of stylingplan. De plannen worden zoveel mogelijk 3D uitgewerkt en geven een heel realistisch beeld van hoe het er straks uit komt te zien. Zo is het met een 3D film mogelijk om virtueel door de woning te ‘lopen’. Deze 3D ontwerpen worden verwerkt in een interieuradvies samen met alle informatie die jij nodig hebt om het interieuradvies ook uit te voeren (denk aan kleurcodes en informatie over waar producten te koop zijn).

interieurontwerp pakket meubelplan, kleuradvies, verlichtingsplan, stylingplan etc.

Kosten losse ontwerpen

De kosten voor het ontwerppakket starten bij €300,- inclusief BTW per ontwerp. Je krijgt voor dit bedrag een interieuradvies en één 3D ontwerp (bijvoorbeeld een meubelplan voor de woonkamer). Het advies kom ik bij jullie thuis presenteren en toelichten. Voor ieder extra ontwerp betaal je €150,- inclusief BTW. Exclusief eventuele reiskosten (buiten een straal van 10 km rond Apeldoorn €0,20 per km). Bij reistijden langer dan een uur worden reistijdkosten in rekening gebracht.

Kosten totaalontwerp

Een totaalontwerp bestaat uit:

 • een moodboard;
 • kleur- en materialenplan;
 • meubelplan;
 • stylingplan (accessoires en klein meubilair);
 • verlichtingsplan;
 • diverse 3D totaalbeelden;
 • een overzicht van de kosten van alle producten die genoemd worden in het interieuradvies inclusief alle informatie over waar het te koop is;
 • het totaaladvies kom ik bij jullie thuis presenteren en toelichten.

Je betaald voor een totaalontwerp (voor 1 ruimte) €950,-

Wil je meer?

Een uitgewerkt ontwerp kun je vervolgens zelf uitvoeren. Wil je hulp bij het uitvoeren van een ontwerp? Upgrade dan met een uitvoerpakket. Twijfel je welk pakket het beste bij jouw woonprobleem past? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier.

Interesse in het ontwerppakket?

Heb je interesse in het ontwerppakket en wil je vrijblijvend meer informatie? Laat hieronder je contact gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ja ik wil vrijblijvend meer informatie over het ontwerppakket

Maaike Hartgers Interieuradvies gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Hoe ik dit doe lees je in mijn privacy verklaring.