Online interieuradvies

Wil jij interieuradvies , maar heb jij geen tijd voor een afspraak bij jou thuis of woon je verder weg? Ik geef je graag online interieuradvies.

Hoe gaat dat in zijn werk

  • jij stuurt mij een mail met daarin je woonvraag/dilemma, diverse foto’s van de ruimte/situatie zoals het nu is en je wensen;
  • als ik je mail heb ontvangen, neem ik contact met je op zodat ik bij je kan controleren of het voor mij helemaal duidelijk is. Dit kan telefonisch, via video bellen of de mail;
  • vervolgens ga ik voor je aan de slag en maak ik een interieuradvies op maat;
  • het interieuradvies krijg je per mail toegestuurd en is voorzien van kleurcodes, links naar (web)winkels waar producten te koop zijn en andere informatie die jij nodig hebt om het interieuradvies ook snel en makkelijk te kunnen uitvoeren;
  • heb jij na het interieuradvies toch nog wat vragen of wil je nog tips bij bijvoorbeeld het afstylen en de finishing touch, dan help ik je ook hier uiteraard nog graag bij.

online interieuradvies Maaike Hartgers

Kosten

Voor een online advies betaal je €130,- inclusief BTW. Heb je een complexere woonvraag of behoefte aan verdere uitwerking van het interieuradvies met bijvoorbeeld 3D ontwerpen, dan is ook dit online mogelijk. In dit geval maak ik vooraf een offerte op maat.

Heb jij interesse in online interieuradvies?

Heb je interesse in dit pakket? Laat hieronder je contact gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Toch liever een afspraak bij jou thuis?

Woon je verder weg maar heb je toch liever dat ik bij jou thuis kom? Dat is mogelijk. Ik maak graag vrijblijvend een offerte voor het advies en de reiskosten. Meer informatie over het interieuradvies vind je hier.

Ja ik wil vrijblijvend meer informatie over online interieuradvies

Maaike Hartgers Interieuradvies gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Hoe ik dit doe lees je in mijn privacy verklaring.