Verkoopstyling

Als je je huis gaat verkopen, wil je je huis zo goed mogelijk presenteren. Ik kan je hier bij helpen. Samen lopen we alle vertrekken in huis door en kijken we wat we kunnen aanpassen om je huis zo aantrekkelijk mogelijk er uit te laten zien. Dit kunnen simpele dingen zijn, bijvoorbeeld bepaalde woonaccessoires opruimen of ergens een plant neer zetten. Maar soms is het ook interessant om wat grotere veranderingen toe te passen zoals een muur schilderen. Het lijkt wellicht veel moeite als je toch het huis wilt verkopen, maar hoe aantrekkelijker jouw huis er uit ziet, hoe groter de kans is dat je je huis snel verkoopt en er ook een goed bod voor krijgt. Ook bij het stylen van een leeg huis kan ik helpen.

verkoopstyling en digitale visualisering in Apeldoorn, Ugchelen en omstreken

2D en 3D visualisering

Als een woning leeg is of erg gedateerd en je wilt niet (opnieuw) inrichten, dan kan het aantrekkelijk zijn om gebruik te maken van 2D en 3D beelden. Op deze beelden kun je laten zien wat je van het huis kunt maken en wat een goede indeling is. Op deze manier krijgen potentiële kopers een goed beeld van de mogelijkheden van een huis. Ik kan deze beelden voor je maken.

Kosten Verkoopstyling

De kosten voor verkoopstyling beginnen bij €75,- inclusief BTW. Exclusief eventuele reiskosten (buiten een straal van 10 km rond Apeldoorn €0,20 per km). Voor deze prijs kom ik bij je thuis (1 uur) en geef ik concrete tips die ik vervolgens ook achteraf per mail toestuur. Heb je behoefte aan meer tijd of hulp bij uitvoering van de adviezen, dan maak ik graag een offerte op maat.

Kosten 2D en 3D visualisering

Als je een goede plattegrond hebt met juiste afmetingen, dan zijn de kosten voor 1 ruimte €100,- inclusief BTW. Je krijgt dan een 2D plattegrond met een meubelindeling en twee 3D beelden vanuit verschillende hoeken van de ruimte. Wil je ook een 3D film van de ruimte, dan betaal je €50,- extra.

Wil je dat ik meer ruimtes uitwerk of heb je geen afmetingen, dan maak ik graag een offerte op maat.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen over verkoopstyling? Neem gerust contact met mij op of vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ja ik wil vrijblijvend meer informatie over verkoopstyling

Maaike Hartgers Interieuradvies gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Hoe ik dit doe lees je in mijn privacy verklaring.