Over Maaike Hartgers

Mijn naam is Maaike Hartgers en ik heb altijd al een interesse gehad in alles wat te maken had met wonen en interieur. Het bleef altijd bij een hobby tot dat mijn vader voor zichzelf als meubelmaker begon. In mijn vrije uurtjes was ik veel bij hem te vinden en vooral met de interieur vragen hield ik mij graag bezig. Ik vond dit zo leuk, dat ik besloot een opleiding interieur styling te gaan volgen. Het diploma is inmiddels behaald en eind 2017 maakte ik de keus om voor mijzelf te beginnen als interieuradviseur.

Maaike Hartgers Duurzaam Interieuradvies Apeldoorn

Interieuradvies

Met Maaike Hartgers Interieuradvies wil ik particulieren en zakelijke klanten advies geven bij het inrichten van hun huis/werkplek. Dit kunnen praktische handvatten zijn waarmee je zelf aan de slag kan maar ook de totale uitvoering kan ik uit handen nemen. Het streven is om een mooi, duurzaam en gezond thuis of werkplek te creëren wat past bij de wensen van de klant. Een interieur waarin mensen zich fijn voelen. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Over mijn opleiding