Portfolio

Hier vind je mijn meest recente projecten

Vragen?

In mijn portfolio zitten diverse opdrachten. Sommige zijn al uitgevoerd en andere opdrachten worden nog uitgevoerd. Mocht je vragen hebben over een ontwerp (bijvoorbeeld welke kleur verf ik gebruikt heb of waar een product vandaan komt) neem dan gerust contact met mij op.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alles wat ik doe? Volg mij dan op de sociale media zoals Instagram en Facebook. Hier post ik foto’s van projecten waarmee ik bezig ben en andere informatie over (duurzaam) wonen.

Zelf interesse in een interieuradvies?

Ben jij bij het zien van mijn portfolio enthousiast geworden en wil je meer weten over interieuradvies en de mogelijkheden? Je leest er hier meer over. Ook kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor meer informatie.