Reviews Maaike Hartgers Interieuradvies

Ben je benieuwd wat eerdere opdrachtgevers van de diensten van mij vonden? Je leest hier verschillende reviews.

Monique en Robbert-Jan - Amersfoort

Maaike heeft ons in de eerste fase van de keuzes die we moesten maken voor ons nieuwbouwhuis enorm geholpen met het doorhakken van knopen. Zo heeft ze verschillende schetsen opgeleverd voor verschillende scenario’s. Ze heeft enorm veel geduld en geeft haar mening als je die vraagt. Een fijne samenwerking waardoor wij nu beter weten wat we willen. Mocht ik in de toekomst nog een keer interieuradvies nodig hebben ga ik zeker weer naar haar toe en ik beveel haar ook aan aan anderen. Bedankt Maaike!

Monique en Robbert-Jan - Amersfoort
Silvia en Marcel - Warnsveld

Wij hebben interieuradvies gevraagd omdat wij steeds tegen twee punten bleven aanlopen in ons huis. De eerste was het speelgoed van de kinderen wat de overhand nam en de tweede was dat wij graag wat meer kleur wouden in ons huis. Maaike heeft overal rekening mee gehouden en goed geluisterd naar onze wensen en dit perfect in haar interieuradvies verwerkt. Het ontwerp zag er super goed uit. Wij waren zeer verrast door haar praktische en goed ingedeelde ontwerp. Nogmaals enorm bedankt!

Silvia en Marcel - Warnsveld
Ronald - Apeldoorn

Bij het inrichten van mijn eerste woning heb ik interieuradvies gehad van Maaike Hartgers. Een advies wat ik zeker niet had willen missen! Er is op een enthousiaste manier een plan opgesteld waarbij mijn wensen goed naar voren zijn gekomen. Met veel creatieve ideeën is het tot een zeer mooi eindresultaat gekomen. Erg tevreden mee!

Ronald - Apeldoorn
Kleurinspiratie groen startpakket interieuradvies kosten