De meest gelezen blogberichten van 2018

2018 zit er alweer bijna op! Tijd om de balans op te maken en erg leuk om onder andere eens te bekijken welke blogberichten jullie dit jaar nou het meest hebben gelezen. Hierbij de top 5:

WELKE WAND SCHILDEREN EN IN WELKE KLEUR?

In 2018 is er waarschijnlijk veel geschilderd, of waren er in ieder geval plannen om te schilderen, maar was er nog twijfel over welke wand een kleur zou moeten krijgen. Dit blog met tips om een keus te maken is door jullie het meest gelezen afgelopen jaar.

Je huis duurzaam inrichten

JE HUIS DUURZAAM INRICHTEN – HOE DOE DAT?

Zelf vind ik het erg leuk dat dit artikel op twee staat, want dat betekent dat er heel veel mensen geïnteresseerd zijn in de vraag hoe je je huis duurzaam kunt inrichten. Ik hoop dat jullie wat aan de 28 tips hebben gehad en mocht je meer willen weten over hoe je je huis duurzaam kunt inrichten, neem dan gerust contact met mij op.

healing environment

HEALING ENVIRONMENT – WAT IS DAT?

Je interieur als ‘healing environment’ dat klinkt goed toch? Dat vonden jullie ook en daarom staat dit blog op nummer 3 als meest gelezen blogs van 2018. Heb jij dit blog nog niet gelezen en ben je benieuwd wat een helling environment is? Je leest hier het hele blog.

Marokkaanse tapijten

DE 5 BESTE SOUVENIRS UIT MAROKKO

Afgelopen Pinksteren bezocht ik samen met mijn man en twee kinderen het prachtige Fés in Marokko. Geweldig vriendelijke mensen, heerlijk eten en heel veel mooie souvenirs om mee te nemen naar huis! De 5 beste souvenirs vind je in dit blog en staat op nummer 4 in de top 5.

ZO KAN JE JE WOONKAMER GROTER LATEN LIJKEN

En de top 5 wordt afgesloten met dit blog. Veel bezoekers waren opzoek naar tips om de woonkamer groter te laten lijken. Hopelijk hebben jullie wat aan de tips gehad.

Bloggen in 2019

Uiteraard zal ik ook in 2019 weer blogberichten plaatsen. Wat wil jij graag lezen? Laat het hieronder in de reacties weten of stuur mij een berichtje. Voor nu wil ik jullie allemaal een hele goede jaarwisseling wensen en op naar een mooi 2019!

Lees ook mijn andere blogs

0 reacties

Laat een reactie achter

Wil jij meepraten?
Laat gerust een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *