Zakelijk Interieuradvies

Het interieur van je bedrijf is belangrijk. Het roept een bepaald gevoel op en de vraag is of dat het juiste gevoel is en of het past bij de bedrijfsidentiteit? Wil jij een inspirerende kantoorruimte, een wachtkamer bij de tandarts waar mensen zich op hun gemak voelen of een kinderopvang locatie die voelt als thuis, maar weet je niet hoe? Ik help graag.

Afhankelijk van de vragen en behoeftes kan ik praktische tips geven waarmee je zelf aan de slag kunt. Maar ook een compleet advies is mogelijk inclusief 3D ontwerpen, kleurplan, materialenplan, lichtplan etc. Indien gewenst kan ik ook, samen met diverse partners, de uitvoering uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie en de mogelijkheden.

3D interieurontwerp kantoor zakelijk interieuradvies

En waar kan ik nog meer bij helpen?

  • Winkelstyling; hoe zorg ik ervoor dat mijn winkel en etalage er goed en aantrekkelijk uitzien?
  • Productstyling; hoe zorg ik ervoor dat mijn product zo goed mogelijk tot zijn recht komt op een sfeerfoto?
  • Eventstyling; hoe richt ik mijn stand in tijdens een beurs of een ander event?

Kinderopvang

Het interieur van een kinderopvang is heel belangrijk en heeft invloed op kinderen, medewerkers en ouders. Tien jaar lang heb ik diverse functies gehad binnen de kinderopvang en daardoor veel ervaring als het gaat om de inrichting van een locatie. Heb jij een kinderopvanglocatie(s) waarbij de inrichting nog niet optimaal is of ga jij een nieuwe locatie openen en wil jij advies, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik maak een interieuradvies op maat waarbij rekening gehouden wordt met het pedagogische klimaat, de wet kinderopvang, brandveiligheid en de werkbaarheid voor pedagogisch medewerkers. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Duurzame ambities?

Heb jij een duurzaam bedrijf of heb je duurzame ambities en wil je dat jouw bedrijfsruimte dit laat zien? Ik help je graag. Bij al mijn ontwerpen probeer ik zoveel mogelijk ‘groene’ keuzes te maken. Hoe ik dat doe? Je leest er hier meer over.